Ervaringen van lasergamers

De kinderen vinden de geweertjes erg leuk. De ervaringen van de ouders zijn altijd positief! Alle feestjes zijn geslaagd! Niet voor niets zien we veel mensen terug als het broertje, zusje of buurkindje ook een feestje heeft.

Het wordt weer vroeger donker. Juist erg leuk en spannend voor de jongens.

laser nacht small

Edwin Deleeussen

Zaterdag feest gevierd met deze lasergame set, de jongens hebben zo geweldig feest gehad, het feest liep een uur uit, de jongens wilde nog wel langer verder. Echt een aanrader

Rita van de Laar

Afgelopen weekend de lasergame set opgehaald voor het verjaardagsfeest van onze zoon van 9 en thuis provisorisch een strijdveld gebouwd van pallets en wat oude dekens , waarna we twee teams heb samengesteld door middel van lichtgevende halsbanden ( elk team een eigen kleur) bij de set zit een duidelijke handleiding waardoor ze direct kunnen beginnen , de kinderen waren super enthousiast en hebben uren plezier gehad . Echt een aanrader

Groet Astrid

Richard Astrid

Rondom ons huis hebben we niet zoveel ruimte, maar we gingen het park in, dat was super! Wat hebben ze leuk gespeeld. De vaders deden ook mee.

Lasergame huren

lasergame huren, leuk en spannend in het donker

Sindy

Wychen

Het was een grote verrassing voor de kinderen tijdens het zomerkamp. We speelden 10 tegen 10 kinderen. ‘s avonds met de leiding, dat was bijna leuker zo in het donker! Je kunt hier prima je lasergame huren.

Sander

Gennep